20160611 BHT 2016 Vriendenteams

Vanwege het nabewerken & publiceren van de vrijdag avond foto’s was de aanwezigheid op het toernooi later dan eigenlijk voorzien. Onder steeds donkerdere omstandigheden werd nog net een wedstrijd vastgelegd voordat het eindschot van dit gedeelte van het toernooi viel.
20160611 BHT 2016 Vriendenteams img 005
          Klik op de foto voor de serie

Na het vastleggen van 2 teamfoto’s werd het feestje binnen voortgezet waarbij in eerste instantie de fotograaf door alle aanwezigen toegezongen werd vanwege het feit dat hij weer een jaar ouder was geworden, mijn hartelijke dank daarvoor!
Daarna werden de DOS’80 Jumbo taarten weer uitgereikt aan de teams die als eerste geëindigd waren. Als passend vervolg werd de 2e dag van de DOS’80 loterij gehouden waarop de fotograaf een rolmaat won. Vele andere winnaars volgden en zijn later helemaal gelukkig huiswaarts gekeerd. Daarvan heeft uw fotograaf niet meer zoveel meegekregen, hij was thuis aan het chillen met een aantal gasten op deze mooie avond!

Wil je foto’s downloaden voor jezelf, voor Facebook of ? Dat kan en dat mag, kijk hier even welke manieren er zijn! Bij vragen contacteer de vriendelijke fotograaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s