20160611 BHT 2016 Jeugdteams

Op zaterdag dag 11 juni streden op de Misse in Heesch vele jeugdteams om de felbegeerde DOS’80 Jumbo taarten. Daarnaast waren er ook punten te verdienen voor het NK Beachhandbal dat in het weekend van 2 juli as. gespeeld zal gaan worden.
Dit was te zien aan de inschrijvingen die meer een nationaal karakter hadden dan eerdere jaren.
Onder een meestal lekker zonnetje werd er sportief gestreden tussen de verschillende teams. Ook de mini’s speelden een mooi partijtje onder de bezielende leiding van DOS’80-Tineke. Gelukkig was uw fotograaf deze keer tijdig aanwezig om dit vast te kunnen leggen!
20160611 BHT 2016 Jeugdteams img 025
          Klik op de foto voor de serie

Rond de middag werd de officiële opening van het toernooi verricht door de burgemeester van Bernheze, Marieke Moorman. Mee informatie hierover vind je hier.
Wat de fotograaf opviel deze dag was de gezellige, ontspannen sfeer tijdens het toernooi. Ik kreeg de indruk dat de DOS’80 Beachhandbalcommissie deze 17e keer de zaak netjes georganiseerd had waardoor het toernooi eigenlijk probleemloos verliep, mijn complimenten hiervoor!

De uitslagen van de verschillende poules ontvang ik later dit weekend. Op dat moment zal dit verslag verder aangevuld worden.

Dan rest mij nu niets anders dan alle deelnemers, leiders, ouders, scheidrechters, sponsoren, vrijwilligers, EHBO, publiek, omwonenden en natuurlijk de gemeente Heesch te bedanken voor het geduld, de medewerking en het begrip om het dit toernooi in het hart van Heesch toch weer mogelijk te maken!!
Thank you
Wil je foto’s downloaden voor jezelf, voor Facebook of? Dat kan en dat mag, kijk hier even welke manieren er zijn! Bij vragen contacteer de vriendelijke fotograaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s