20160612 BHT 2016 Seniorenteams

Ondanks het nattere weer op zondag heeft uw fotograaf genoten! Toen hij na de middag aankwam bleek het toernooi in de tussentijd even stilgelegd te zijn in verband met regen en onweer, maar de opstart daarna ging zonder problemen. De wedstrijden die uw fotograaf daarna zag waren van hoge kwaliteit! er waren prachtige aanvallende acties:
20160612 BHT2016 Seniorenteams img 324
          Klik op de foto voor de serie

Die afgewisseld werden met prachtige verdedigende acties:
20160612 BHT2016 Seniorenteams img 136

Ook de wedstrijd DOS’80 tegen DOS’80 was voor de Heeschenaren een hoogtepunt van het toernooi met een shoot-out als resultaat. DOS’80 won…
Later op de middag werd het weer wat beter en kwam af en toe een bleek zonnetje door de wolken. Al met al wel nat maar een goede sfeer bij spelers, scheidsrechters, publiek en organisatie!
De uiteindelijke winnaar van dit toernooi is de Beachhandbalcommissie van DOS’80! Ze hebben weer een prachtig toernooi neergezet met een goede organisatie. Verbeterpuntjes blijven er altijd. Als u een verbeterpuntje weet vul dan even de 1-minuut enquete in: https://www.enquetesmaken.com/s/e64647c

Mijn kleine verbeterpuntje is een weerman aanstellen die 3 dagen mooi weer geeft in plaats van 2 dagen!
Iedereen bedankt voor de positieve bijdragen aan de 17e editie van het DOS’80 Beachhandbal toernooi in Heesch, en graag tot ziens bij de 18e editie in 2017!

Met vriendelijke groeten,

Uw fotograaf

Ps.: Wil je foto’s downloaden voor jezelf, voor Facebook of ? Dat kan en dat mag, kijk hier even welke manieren er zijn! Bij vragen contacteer de vriendelijke fotograaf.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s