20160522 HVCH 1 – Bekkerveld 1 1-0

Verslag van kliknieuws ( http://www.kliknieuws.nl ):

Samuel Eleonora kopt HVCH naar zege (1-0) maar donderdag volgt nog heet avondje

HEESCH| Het was linkerspits Samuel Eleonora die HVCH de felbegeerde zege op Bekkerveld bracht maar de 1-0 marge biedt HVCH nog weinig zekerheid. Daarvoor had Bekkerveld teveel tegenstand gegeven. Donderdag volgt de reis naar Zuid Limburg, HVCH zal alle zeilen bij moeten zetten.

Komt nog bij dat Lars van Lee en doelpuntenmaker Eleonora geblesseerd uitvielen. Het is de vraag of ze donderdag weer fit zijn. HVCH had Jeffrey van Uden terug in de defensie waardoor het stabiel stond. Keeper Rob van Erp hoefde vandaag nauwelijks in te grijpen. Dat wil niet zeggen dat Bekkerveld niet gevaarlijk was. Vooral in de omschakeling waren de zeer defensief aangetreden bezoekers met veel snelheid behoorlijk dreigend.

Kopbal
De goal van HVCH was wel een fraaie. Na een voorzet vanaf rechts door Joey Vissers was het Samuel Eleonora die naar binnenkwam en met een prachtige kopbal wist te scoren: 1-0.

20160522 HVCH 1 - Bekkerveld 1  1-0 img 026     Klik op de foto voor de serie

Er kwamen nog een paar kansjes maar over het algemeen was het lastig om door de hechte defensie van de gasten heen te breken. En het was telkens attent blijven op tegenstoten. Uiteindelijk bleef het 1-0 en is er dus nog niets beslist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s