20180608 Beachhandbal Toernooi 2018 Opbouw

We zijn er weer! Vandaag, 8 juni 2018, hadden we het geluk dat we konden beginnen met een regenbuitje om alles buiten wat af te laten koelen en het stuiven van de 600 kuub zand midden in het centrum van Heesch wat te verminderen. Alleen jammer dat de regenbui aanhield van ’s morgens vroeg tot ca. 11:00 uur… Uw fotograaf betrad het tijdelijke strand midden in Heesch rond 11:00 uur en het enige wat hij zag was lege velden en wat verdwaalde regendruppels. Na goed inzoomen bleek dat in de schaftkeet enige beweging waar te nemen was. Daar bleek de harde kern van DOS’80 zich verzameld te hebben om even bij te komen van de ontberingen van deze ochtend, onder het genot van een bakkie koffie.

20180608 BHT 2018 Opbouw img 001
          Klik op de foto voor de serie

Met zachte dwang werd even later iedereen de schaftkeet uitgebonjourd en aan het werk gezet. De ervaring van de laatste jaren kwam iedereen goed van pas, het werk werd ondanks de door het regenachtige weer wat aarzelende start ruim binnen de gesteld tijd afgerond. Complimenten aan alle vrijwilligers die dit toch maar weer even voor elkaar gebokst hebben!!!

Dit betekent dat vanavond de Heesche hockeyers & voetballers de eer hebben om het zand met hun acties in te wijden. Wij wensen hen veel succes en gaan ervan uit dat alles vanuit de wedstrijdwagen op vakkundige wijze ondersteund zal gaan worden.

Voor de handballers van zaterdag en/of zondag die benieuwd zijn naar het speelschema hierbij de link naar de wedstrijdschema’s van zaterdag en zondag:  https://www.dos80.nl/beachhandbal
Uw fotograaf zal proberen om alles van een afstandje te volgen en wat leuke beelden vast te leggen, graag tot later!!!

⇒ Wil je foto’s downloaden voor jezelf, voor Facebook of ? Dat kan en dat mag, kijk hier even welke manieren er zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s