Dynamico MB1 vs Hc Groot Venlo MB1

Verslag van Marit van de Laar

We speelde zaterdag 18 maart thuis om 19:00 uur tegen Venlo. De laatste wedstrijd voor het Kampioenschap! De eerste 2 wedstrijden hadden we mooi gewonnen. Van de eerdere wedstrijden wisten we dat ze lomp en fel in de verdediging stonden en niet vies waren van een flinke aanpak. Ook scoorde ze heel weinig vanaf afstand en wilden graag individuele duels aan gaan.

De wedstrijd begon een beetje slordig, een aantal mooie ballen gespeeld naar elkaar maar slecht afgerond. Dit bracht ons aan het begin naar een kleine achterstand. Toch wisten we na een tijdje ons goed te herpakken en zorgden we voor mooie aanvallen en mooie wissels. Ook stond de verdediging best sterk, ze kwamen er niet zomaar doorheen. We gingen de rust in met 11-8.

Klik op de foto voor de serie


De tweede helft ging van start en we merkten dat het verdedigen een klein beetje achteruit ging, maar toch nog sterk genoeg om ze aan te pakken. Er werden niet veel kaarten of 2 minuten gegeven, maar wel veel penalty’s waarvan een aantal onnodig. Venlo werd een beetje gefrustreerd en speelde slordiger en agressiever. Door het vele balverlies van hun kregen wij veel mooie break-outs en hebben deze goed benut waardoor het spel snel en goed verliep. We hebben de 2 punten daarom ook dik verdiend. We eindigden met een eindstand van 27-22.
Volgende week spelen we onze kampioenswedstrijd uit om 17:30 in Susteren.

⇒ Wil je foto’s downloaden voor jezelf, voor Facebook of ? Dat kan en dat mag, kijk hier even welke manieren er zijn!  

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s