HVCH onderuit     

De mannen van HVCH begonnen de wedstrijd tegen Longa ’30 nog wel aardig. Zonder de geschorste Raoul Oomen waren er kansjes over en weer. Toen na 20 minuten spelbepaler Joey Vissers uitviel met een hamstringblessure werd het lastiger. Invaller Jasper Neelen speelde een prima pot, maar over de hele wedstrijd was Longa toch duidelijk een maatje te groot. Door fouten in de verdediging werden voor rust twee doelpunten weggegeven.  Een minuut na rust werd het al 0-3 uit een corner via een volkomen vrijstaande Thom Berendsen en was de wedstrijd gespeeld.

HVCH kon onvoldoende onder de druk van de Achterhoekers uit spelen en zelf amper kansen creëren. Duels gingen te gemakkelijk verloren en het team stond onvoldoende compact.

Klik op de foto voor de serie

Al met al was er wel teleurstelling maar zeker berusting bij deze nederlaag.  HVCH staat na een fantastische start (die 12 punten neemt niemand af) weer met beide benen op de grond: het niveau in de 4e Divisie is toch echt ‘next level’. Trainer Marc van de Ven kan deze week weer gaan puzzelen aangezien ook Sjoerd Schobbers halverwege geblesseerd uitviel. Volgende zondag speelt HVCH uit tegen Juliana ‘31 in Malden.

⇒ Wil je foto’s downloaden voor jezelf, voor Facebook of ? Dat kan en dat mag, kijk hier even welke manieren er zijn!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s