HVCH trakteert thuis-toeschouwers:  3-1

Geen toeschouwers op Sportpark de Braaken in Heesch, maar vele toeschouwers thuis om de wedstrijd HVCH-Brabantia via de live-stream te volgen. HVCH1 stelde niemand teleur: ook vandaag werd er een goede pot op de mat gelegd en bleven de drie punten in Heesch. Het Eindhovense Brabantia ging met een 3-1 nederlaag terug naar Strijp. Door deze overwinning gaat HVCH nu aan kop in klasse 1C met 17 punten uit 7 wedstrijden.

HVCH begon de wedstrijd goed en moest wederom het spel maken. Brabantia kwam echter op voorsprong door een vrije trap van 25 meter die links van de muur binnen draaide: de keeper had duidelijk voor de andere hoek gekozen…

Maar ook vandaag waren de blauw-witten niet onder de indruk. Het spel werd vol passie hervat en vijf minuten later stond de gelijkmaker al op het (haperende) scorebord. Yannick van den Berg kopte een indraaiende vrije trap fraai binnen. De keeper durfde het duel niet aan…

Klik op de foto voor de serie

Na een slordige fase in de wedstrijd met wat mogelijkheden over en weer, kreeg Heesch weer het overwicht. De voorsprong zat er aan te komen. Vlak voor rust maakte Tim Kamp een wonderschone goal door op 20 meter van de goal zijn tegenstander uit te kappen en met een fraaie krul in de verre hoek raak te schieten. 2-1, lekker rusten.  

Na rust ging het spel ging op en neer. Beide teams kregen kansen; HVCH keeper Desny Royendijk had zeker ook genoeg te doen en keepte een puike pot.

Collectief HVCH ging weer wisselen. Tom Hekerman kwam erin en speelde Tim Kamp aan op de 5-meter: met zijn rug naar de goal lukte het hem zijn kont erin te draaien en op zijn Gerd Müller’s raak te schieten: 3-1. Punten binnen, HVCH koploper.  Jammer dat er geen live-publiek bij kon zijn!

Uitslagen Eerste klasse C:
HVCH – Brabantia 3-1

Stand eerste klasse C:
1. HVCH 7-17
2. FC Eindhoven AV 7-15
3. Alverna 7-15
4. EFC 6-13
5. Best Vooruit 7-10
6. Woezik 7-10
7. TOP 6-9
8. Berghem Sport 7-9
9. Nemelaer 6-8
10. Erp 7-8
11. Leones 7-7
12. Brabantia 8-7
13. NEC 7-2
14. Rhode 7-1

Wedstrijden 21-11-2021:
TOP – Woezik
HVCH – Leones
EFC – Alverna
Nemelaer – Best Vooruit
Brabantia – Berghem Sport
Rhode – FC Eindhoven
Erp – NEC

⇒ Wil je foto’s downloaden voor jezelf, voor Facebook of ? Dat kan en dat mag, kijk hier even welke manieren er zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s