HVCH herhaalt huzarenstukje

Zou HVCH het huzarenstukje van vorige week zondag kunnen herhalen tegen FC Eindhoven? In Wijchen versloegen de Heeschenaren het sterke  Alverna door perfect teamwerk; zou dat ook lukken tegen FC Eindhoven dat na drie wedstrijden alleen aan kop ging in klasse 1C, met de volle negen punten en een doelsaldo van 15-1?

HVCH moest het zondag in ieder geval doen zonder matchwinner van vorige week Guus van de Wijgert; weer nieuwe blessures in Heesch en dus wederom een hele puzzel voor trainer Roy de Haan om een evenwichtig team op de been te krijgen. Maar de Haan kan altijd op al zijn mannen rekenen!

De Eindhovenaren waren bij de bookmakers de duidelijke favoriet voor dit duel, maar HVCH was niet onder de indruk en begon goed aan de wedstrijd met een open kans voor Stijn van Hurk. Helaas mis en enkele minuten later moest hij al geblesseerd het veld verlaten. Tim Kamp viel in. Eindhoven creëerde bar weinig en kwam niet verder dan een vrije trap binnenkant paal.

Ook Eindhoven had pech met blessures; aanvoerder Justin de Vos kon niet beginnen na de warming-up en Tim Rerimassie moest met een hamstringblessure van het veld. Koren op de molen van HVCH. Een gelijkwaardige wedstrijd ontspon zich, tot aanvoerder Roy Vissers in de 32e minuut met een schitterende krul in de verre hoek raak schoot: 1-0. Voor de afwisseling een voorsprong bij rust voor HVCH!
Direct na rust werd een miraculeuze kluts-corner door routinier Willem Roefs met overtuiging binnen geschoten. 2-0

Klik op de foto voor de serie

. Eindhoven protesteerde vergeefs en begon gefrustreerd te raken, waarna HVCH grote kansen had op een verdere voorsprong.  Eindhoven probeerde het nog wel, maar het was duidelijk onmachtig tegen het Heesche collectief. In de 85e minuut werd het zelfs 3-0 via een schitterende 3-T aanval: onderscheppen en omschakelen Tijmen Priem, snelheid en overzicht Tom Hekerman en koel afronden Tim Kamp. Weer een echte TEAM-prestatie in Heesch (de belangrijkste T!), met als man of the match, rots in de branding, rechterverdediger Joël van den Berg. En het was nog lang onrustig in Heesch na deze dik verdiende overwinning.

Uitslagen eerste klasse C:
Berghem Sport – Best Vooruit 0-6
Nemelaer – Erp 3-2
HVCH – FC Eindhoven AV 3-0
EFC – Rhode 3-0
TOP – Leones 0-0
Woezik – Alverna 1-2
Brabantia – NEC 5-0

Stand eerste klasse C:
1. EFC 3-9
2. FC Eindhoven 4-9
3. Alverna 4-9
4. Nemelaer 3-7
5. HVCH 3-7
6. Best Vooruit 4-7
7. Berghem Sport 4-6
8. Woezik 4-5
9. Brabantia 4-4
10. Erp 4-4
11. TOP 3-2
12. Leones 4-2
13. Rhode 4-1
14. NEC 4-0

Wedstrijden 24-20-2021:
NEC – HVCH
Rhode – Erp
Berghem Sport – Woezik
Best Vooruit – TOP
FC Eindhoven AV – EFC
Alverna – Brabantia
Leones – Nemelaer

⇒ Wil je foto’s downloaden voor jezelf, voor Facebook of ? Dat kan en dat mag, kijk hier even welke manieren er zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s