20181118 TOP 1 – HVCH 1 4-1

Verslag van kliknieuws ( http://www.kliknieuws.nl ):

1C: TOP wint eenvoudig van HVCH, maar komt doelpunt tekort voor de periodetitel

Derby’s zijn nooit de mooiste wedstrijden en zijn vaak ook spannend. TOP – HVCH was echter geen moment spannend. De thuisploeg was duidelijk de betere ploeg en won zonder veel moeite met 4-1. Toch waren de Ossenaren niet helemaal tevreden, want het was Juliana’31 dat de eerste periodetitel pakte vanwege 1 goal verschil in de stand. En dat terwijl TOP tegen HVCH meerdere kansen liet liggen.

Het was koud in Oss. De temperatuur was een aantal graden boven nul, maar de gevoelstemperatuur lag onder het nulpunt. Het was redelijk druk langs de kant op het Osse kunstgrasveld en de toeschouwers zagen in de beginfase dat het spel gelijk op ging zonder grote kansen. Het was de thuisploeg die na een minuut of 25 op voorsprong kwam. Anwar Tuithof bediende vanaf de rechterkant Stijn van den Broek die bij de tweede paal binnen tikte.

Nog geen twee minuten later was het 2-0. Metin Alkir geloofde in een diepe bal en profiteerde van een misverstand in de Heesche defensie. Het was voor de vleugelaanvaller vervolgens een koud kunstje om binnen te tikken. De bank van HVCH reageerde woedend op de arbitrage en vond dat de goal vanwege een overtreding nooit goedgekeurd had mogen worden. Dat terwijl er toch echt niet zoveel aan de hand was, beoordeelde ook scheidsrechter Mandemakers. Vanaf de bank werd ook de grensrechter meerdere malen aangesproken, totdat hij er genoeg van kreeg en de arbiter inlichtte. Die stuurde de verzorger van HVCH van het veld. De irritatie op het veld bij de gasten nam toe. Mandemakers moest meerdere gele kaart geven en Mustafa Seddiqi zelfs twee in korte tijd. Allebei vanwege praten, oliedom.

De meeste supporters zochten in de pauze de warme kantine op. Velen van hen waren nog niet bij de start van de tweede helft aanwezig en misten de 2-1. Een fout achterin werd namelijk al razendsnel na de aftrap binnengewerkt. HVCH rook kansen, maar kreeg eigenlijk verder geen kans.

20181118 TOP 1 - HVCH 1 4-1 img 0052
Klik op de foto voor de serie

Al snel was het aan de andere kant Aram Pusters met de beslissing. De spits kreeg alle ruimte om uit te halen en schoot snoeihard de bal tegen de touwen. Een houdbare bal overigens, maar doelman Brian Vialle koos voor de verkeerde hoek. TOP kreeg vervolgens meerdere kansen om het duel definitief te beslissen. Tien minuten voor tijd volgde die beslissing door opnieuw Pusters. Hij had in de slotfase ook de hattrick voor het inschieten, maar Vialle bracht knap redding. Die ene goal kwam TOP dus tekort voor de periodetitel.

Opstelling TOP: Jeffrey Vendrig, Stefano Verburg, Gökhan Balci, Gijs Appeldoorn, Franck Nzogning, Tobi Steeg, Mees Linders, Stijn van den Broek, Anwar Tuithof, Aram Pusters en Metin Alkir.

Opstelling HVCH: Brian Vialle, Yannick van den Berg, Joey van Heeswijk, Vince Minten, Robin van Eldijk, Roy Vissers, Joey Vissers, Mustafa Seddiqi, Robin Knapp, Lars van Lee en Tom Hekerman.

Eerste klasse C:
TOP – HVCH 4-1
SC ’t Zand – Prinses Irene 1-0
Alverna – Rhode 5-1
Oirschot Vooruit – Nemelaer 3-1
FC Tilburg – Brabantia 2-3
Woezik – Leones 0-3
Juliana’31 – Best Vooruit 2-0

1. Juliana’31 8-20
2. TOP 8-20
3. Leones 8-14
4. Woezik 8-14
5. Oirschot Vooruit 8-13
6. Alverna 6-11
7. Brabantia 8-11
8. SC ’t Zand 8-11
9. Rhode 8-9
10. Nemelaer 8-9
11. Best Vooruit 8-8
12. FC Tilburg 8-5
13. Prinses Irene 8-5
14. HVCH 8-4

TOP – Woezik
HVCH – Leones
Rhode – SC ’t Zand
FC Tilburg – Alverna
Oirschot Vooruit – Juliana’31
Brabantia – Prinses Irene
Nemelaer – Best Vooruit

Wil je foto’s downloaden voor jezelf, voor Facebook of ? Dat kan en dat mag, kijk hier even welke manieren er zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s