20170617 BHT 2017 Vriendenteams

Door de uitloop van het dagprogramma met de jeugd tijdens het Beachhandbaltoernooi van DOS’80 in Heesch begon het avondprogramma later. Aangezien uw fotograaf eerst nog even wat voedzaams tot zich moest nemen en de geheugenkaarten leeg moest maken kwam hij pas tegen 22 uur terug bij de grote zandbak midden in Heesch. Het licht was zo slecht geworden dat het weinig zin had om verder te fotograferen. De eerste foto’s zijn direct na afloop van het jeugdtoernooi gemaakt, en u ziet waarschijnlijk wel het verschil in kwaliteit!
20170617 BHT 2017 Vriendenteams img 001
          Klik op de foto voor de serie

Hierdoor zijn er bijna geen actiebeelden van deze avond.

Tijdens de afwezigheid van uw fotograaf heeft er helaas een ongelukkige botsing plaatsgevonden tussen 2 deelnemers, waarbij 1 persoon uiteindelijk met de ambulance afgevoerd is. De DOS’80 Beachhandbal organisatie en ook uw fotograaf hopen dat de schade uiteindelijk toch meegevallen is en wensen het slachtoffer een goed herstel toe.

Na beëindiging van het avondprogramma werd de prijsuitreiking in De Pas gedaan. Ondanks het feit dat er helaas geen microfoon beschikbaar was bleek het stemgeluid van Lieke voldoende ontwikkeld om zich boven het lawaai uit verstaanbaar te kunnen maken.

Iedereen heeft dan ook begrepen dat de winnende teams van deze 18e editie zijn:
Gemengd Recreanten: Durtikkers
Heren Recreanten: Tenderfeet

Proficiat Dames & Heren!!! De volledige uitslag is als laatste foto toegevoegd aan de serie.

Na de prijsuitreiking was er weer een loterij georganiseerd waarvoor verschillende lokale winkeliers weer voor de prijsjes gezorgd hadden. Tot grote vreugde van de fotograaf bleek hij zelf 2 keer in de prijzen te vallen, waardoor hij nu een HANEX autowasbon en een 29-delige gereedschapset van Karwei rijker is. Mijn foto zie u echter niet bij de prijswinnaars, ik sta liever achter de camera!!

Na de loterij en een alcoholische versnapering toog uw fotograaf weer huiswaarts om te genieten van een welverdiende nachtrust…

Wil je foto’s downloaden voor jezelf, voor Facebook of? Dat kan en dat mag, kijk hier even welke manieren er zijn! Bij vragen contacteer de vriendelijke fotograaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s