20170616 BHT 2017: Beachhockey & Beachvoetbal

Vrijdag avond 16 juni was de avond van Beachhandbal en Beachhockey. De weerman van DOS’80 had heerlijk weer geregeld: voor de opbouw bewolkt en net lekker, voor het avond programma stralende zon. Dat was te merken aan de opkomst. Behalve de spelers, leiders, scheidsrechters en vrijwilligers waren er ook vele toeschouwers afgekomen op dit geslaagde evenement.
Van onwennigheid van de spelers op het zand was niks te merken. De raarste fratsen werden uitgehaald. Het voordeel van zand is natuurlijk dat je altijd relatief zacht neerkomt… De hockeyers hadden zich aan de normale namen gehouden, bij de voetballers was elk team in de verschillende poules omgedoopt in een team van de Eredivisie, de Primera Division, de Bundesliga en de Premier League.

20170616 BHT 2017 Beachhockey & Beachvoetbal img 232
          Klik op de foto voor de serie

De wedstrijden hebben verschillende winnaars opgeleverd die na afloop in De Pas gehuldigd zijn. Spreekstalmeester Laurens Gloudemans heeft een en ander aan elkaar gepraat wat hem wederom uitstekend afging! Uw fotograaf kond echter niet tegelijkertijd foto’s maken en meeschrijven, dus moeten we het doen met fotootjes van de winnaars en hun prijzen.
Vanwege het feit dat HVCH momenteel geen kantine heeft door de nieuwbouw maakte men van de gelegenheid gebruik om in De Pas ook de jeugdteams te huldigen die dit jaar kampioen geworden zijn of de districtsbeker gewonnen hebben. Dit waren HVCH MO13-1, HVCH MO15-1, HVCH JO15-1 en HVCH JO17-1.

Na afloop was duidelijk te merken dat de samenwerking tussen MHC, HVCH & DOS’80 goed bevallen was en naar meer smaakte. Dat wordt in 2018 waarschijnlijk een herhaling van dit evenement.

Na een afsluitende loterij die ook door DOS’80 georganiseerd was ging men in De Pas nog tot in de late uurtjes door. Dat heeft de fotograaf niet meer meegemaakt. Nadat hij bij de loterij heerlijk bonbons van Lamers gewonnen had ging hij moe en voldaan huiswaarts en liet het feesten over aan de anderen. Het echte werk voor de fotograaf begon nu pas…

Als laats een woord van dank aan de gemeente Heesch, sponsoren, EHBO, vrijwilligers, spelers, leiders, scheidsrechters, ouders, vrienden & belangstellenden die er samen voor gezorgd hebben dat we hier een prachtige sportieve avond gehad hebben!

Wil je foto’s downloaden voor jezelf, voor Facebook of? Dat kan en dat mag, kijk hier even welke manieren er zijn! Bij vragen contacteer de vriendelijke fotograaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s