20170616 BHT 2017 Opbouw

De voorbereidingen voor de realisatie van het Heesche strand zijn vandaag in volle gang. Nadat gisteren het laatste zand gestort is op de Misse voor het Gemeentehuis en voor De Pas moest nu de verdere inrichting plaatsvinden. Uitzetten van velden, afzettingen met netten tussen de verschillende velden, goaltjes, wedstrijdtafels etcetc.

Ook de sponsoren worden weer op een duidelijke wijze in beeld gebracht. Tussen de middag even een gezamenlijke snack, zoals altijd een broodje kibbeling. Daar kun je wel weer even op vooruit!!!
Gelukkig voor de vrijwilligers liet de zon zich alleen maar af en toe zien waardoor op deze eerste dag de zonnebrand (voor de meesten) in de tas kon blijven.

20170616 BHT 2017 Opbouw img 017
Klik op de foto voor de serie

Rond 15.30 uur heeft de fotograaf het strand verlaten om een eerste verhaaltje met een aantal foto’s te maken. Op dat moment werd de laatste hand gelegd aan geluid en ophangen sponsoruitingen, daarnaast moest de wedstrijdwagen nog komen om dan de laatste voorbereidingen af te kunnen ronden.
Vanavond om 18 uur gaat het Heesche strand open voor de Beachhockeyers en Beachvoetballers. Zij zorgen ervoor dat het zand goed ingespeeld wordt zodat morgen de beachhandballers op een goede manier lekker los kunnen gaan!!!
Dank aan de Beachhandbalcommissie en de vele vrijwilligers die er ook dit jaar weer voor gezorgd hebben dat aan alle zaken gedacht is om van dit evenement een succes te maken.
Nu is het aan spelers en scheidsrechters. Wij wensen allen een sportief, succesvol toernooi toe waar we met plezier aan terug kunnen denken!

Wil je foto’s downloaden voor jezelf, voor Facebook of? Dat kan en dat mag, kijk hier even welke manieren er zijn! Bij vragen contacteer de vriendelijke fotograaf.

Een gedachte over “20170616 BHT 2017 Opbouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s