20170514 HVCH 1 – TOP 1 0-3

HVCH snakt naar einde seizoen

HEESCH – De koek was op op de laatste speeldag van het seizoen. De derby tegen sv TOP werd met 0-3 verloren en daarmee ook de laatste kans op een nacompetitie plek. Het team van trainer Harry Blokhuis (vertrekt naar jeugdopleiding van UDI ’19) werd verslagen door een fris TOP onder aanvoering van spits Armin Alibasic. Hij was verantwoordelijk voor de gehele productie.
De wedstrijd begon voor de Heeschenaren nog best goed. Er kwamen in de eerste twintig minuten kansen voor Lars van Lee en Robin van Eldijk die wel een goal hadden kunnen of zelfs meer hadden moeten opleveren. Daarna was het echter snel gedaan met de goede voornemens want toen kreeg Alibasic het op zijn heupen. Met een prima uitgevoerde counter bezorgde hij de Ossenaren de 0-1 voorsprong wat tevens de ruststand was.

20170514 HVCH 1 - TOP 1 0-3 img 114           Klik op de foto voor de serie

Na rust probeerde trainer Blokhuis iets te forceren door Willem Roefs naar de spits te dirigeren maar dat leverde niet het gewenste effect op. Integendeel, het was Alibasic die de stand voor de rood-witten naar 0-3 tilde.
Zo  sluit HVCH het seizoen af met een 6e plek op de ranglijst. Gezien het grote aantal langdurig geblesseerde spelers, met name in de voorhoede, nog niet eens zo’n verkeerd resultaat. Tevredenheid zou echter een te groot woord zijn gezien de kansen die er een paar weken geleden nog lagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s