20160925 HVCH 1 – Brabantia 1 1-1

HVCH doet zich te kort tegen Brabantia

HEESCH – De wedstrijd op de Braaken in Heesch begon een dik half uur te laat. De Eindhovenaren hadden de pasjes vergeten. Brabantia nam ondanks de het sterkere HVCH toch de leiding, maar Sjoerd Schobbers maakte voor de thuisclub gelijk. Beide team wisten na rust uit een elf meter niet te scoren.

 Trainer Harry Blokhuis baalde van het gedoe met de pasjes. Blokhuis: “Dat doe ik zeker, Je stemt je warming-up af op de wedstrijd, maar in die bloedhitte duurde het wel heel erg lang. Ik wil me daar niet achter verschuilen, maar het is niet prettig.” HVCH domineerde de wedstrijd, maar weigerde de geboden kansen te laten renderen. Nota bene in de eerste de beste Eindhovense aanval was het aan de andere kant wel raak en gingen de teams met een 0-1 voorsprong voor Brabantia rusten.


Opluchting

Na rust kwam de verdiende gelijkmaker in de 58e minuut. Veel tumult en HVCH had alle geluk van de wereld dat het de neutrale KNVB grensrechter wel zag dat de bal over de lijn was en wees naar het midden. 20160925-hvch-1-brabantia-1-1-1-img-111
Klik op de foto voor de serie

Veel tumult rond dat doelpunt, maar de arbiter van dienst deed het enige wat juist was en liet Brabantia aftrappen.
HVCH was beter, maar Samuel Eleonora en Tom Hekerman konden hun kansen niet verzilveren. Ook de pingel die aan de thuisclub werd toegekend werd door Joey Vissers gemist die de Eindhovense doelman op zijn weg vond. Tien minuten voor tijd leek Brabantia ondanks het overwicht van HVCH nog spekkoper te worden. Tot opluchting van alle getrouwen uit Heesch ging die pingel hoog over.
Blokhuis: “We konden vandaag de concentratie niet opbrengen. Daar gaan we deze week eens over nababbelen. Dat moet niet kunnen” ,aldus een lichtelijk gepikeerde oefenmeester.

Uitslagen eerste klasse C:
-MOC’17-Moerse Boys 2-2
-Nemelaer-TOP 2-0
-Marvilde-Baronie 0-4
-Goes-RKTVV 2-1
-Beerse Boys-AWC 3-0
-HVCH-Brabantia 1-1
-SC ’t Zand-NEC 4-1

Stand eerste klasse C:
1-Baronie-4-12
2-Beerse Boys-4-7
3-RKTVV-4-6
4-TOP-4-6
5-NEC-4-6
6-Nemelaer-4-6
7-Moerse Boys-3-5
8-Brabantia-4-5
9-HVCH-4-5
10-Goes-3-4
11-SC ’t Zand-4-4
12-AWC-4-4
13-MOC’17-4-3
14-Marvilde-4-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s