20160825 BVV 1 – HVCH 1 2-3

HVCH 1 speelde afgelopen dinsdag avond de tweede bekerwedstrijd tegen BVV 1 uit Den Bosch. De wedstrijd begon om 20 uur, waardoor de wedstrijd op het slechte kunstgrasveld gespeeld moest worden aangezien daar de noodzakelijke verlichting aanwezig was om de wedstrijd geheel uit te kunnen spelen…
HVCH had in de beginfase moeite met het veld, en daarvan wist BVV optimaal te profiteren. Binnen 5 minuten lag de bal achter keeper Rob van Erp tegen de touwen, 1-0.
Na verschillende kansjes van BVV kwam HVCH langzaamaan beter in het spel en kreeg een veldoverwicht. Uiteindelijk resulteerde dit in de 1-1. Een voorzet van Sjoerd werd door Lars met een rake kopbal tot doelpunt gepromoveerd.
HVCH bleef op dezelfde voet doorgaan en hield het betere van het spel.
20160825 BVV 1 - HVCH 1  2-3 img 029
          Klik op de foto voor de serie

Wederom kwam men op rechts door, ditmaal Jordy. Zijn perfecte voorzet werd door Tom binnengeschoten, 1-2.
Met deze stand ging men aan de thee.

In de tweede helft bleek dat de verlichting op het kunstgrasveld niet optimaal was, wat ook te zien is aan de kwaliteit van de foto’s waarvoor licht nu eenmaal een belangrijke voorwaarde is!
HVCH speelde begin tweede helft BVV zoek. De vrije man werd steeds eenvoudig gevonden en er werd flink druk gezet op het vijandelijke doel met de 1-3 als gevolg. Sjoerd gaf een goede pass over de grond op Jordy die bekwaam afrondde.
BVV gaf daarna extra gas om te proberen om een nederlaag te voorkomen. Het bleek voldoende om HVCH terug te dringen en de 2-3 te forceren, maar verder liet HVCH het niet komen.
In de slotminuten werd vanwege doorlopen op de keeper van HVCH een speler van BVV nog met een tweede gele kaart van het veld gestuurd, maar daarmee is volgens uw fotograaf alles over deze wedstrijd gezegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s