20160611 BHT 2016 officiële opening

Op zaterdag 11 juni werd het beachhandbal toernooi rond 12.30 even stilgelegd vanwege de officiële opening van het toernooi. Wie anders dan Marieke Moorman, burgemeester van Bernheze, kon deze taak op haar eigen speciale manier verrichten?!
Na het inleidende praatje van Cor van Erp samen met Marieke Moorman liepen beiden richting het speelveld. Het gaat er bij het beachhandbal niet om om gewoon een lintje door te knippen, dat was bekend bij Marieke na haar officiële opening van het toernooi van 2015 waarin ze penalty’s nam op de keepster van DOS’80 Dames 1.
Deze keer wilde ze het graag anders doen, en stelde ze voor om de rollen om te draaien door zelf te gaan keepen! Om risico’s enigszins te beperken was besloten om als penalty nemers de E-pupillen tegenover haar te zetten.
Vol overgave stortten de verschillende deelnemers zich in dit avontuur, waarbij gezegd moet worden dat onze burgemeester zich zo’n eerste keer in de goal goed staande hield!

Na afloop werden de pupillen door Marieke bedankt en werd er snel nog even een teamfoto gemaakt als aandenken.
20160612 BHT2016 Seniorenteams img 036
          Klik op de foto voor de serie

Namens DOS’80 bedanken wij onze burgemeester Marieke Moorman hartelijk voor de spontane manier waarop zij de honneurs weer waarnam.

Na dit intermezzo werd er door de verschillende deelnemers in heerlijk handbalweer verder gestreden om de welbekende taarten. Deze uitslag komt in een volgend blog.
Uw fotograaf moet maandag en dinsdag voor zijn werk naar het buitenland waardoor de volgende update wellicht wat langer op zich zal laten wachten. Heb echter geduld, goed werk heeft tijd nodig!!

Een gedachte over “20160611 BHT 2016 officiële opening

  1. Pingback: 20160611 BHT 2016 Jeugdteams | Ruud Schobbers photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s