20160610 BHT 2016 Bedrijventeams & Beachvoetbal

Na de opbouw op de Misse van donderdag avond en vrijdag overdag waren we ruim op tijd klaar om de eerste gasten van seizoen 2016 te verwelkomen op het Heesche strand.
Zoals te doen gebruikelijk werden onder het genot van een drankje de eerste snelle schreden gezet op de verschillende velden.
Een speciale vermelding voor de teams van de Heesche voetbalclub HVCH die 2 weken voor het toernooi benaderd werden en in zeer korte tijd 80 voetballers wisten te regelen en daarmee voor een goede veldbezetting wisten te zorgen op deze eerste avond! De feedback was dat het HVCH goed bevallen was en dat het naar meer smaakt, dat belooft wat voor 2017!!!
Voor de handballers was er de welbekende supermarkt oorlog tussen Albert Heijn & Jumbo, en daarnaast werd er om de felbegeerde bokaal gestreden door Le Village en Koecompost.

20160610 BHT 2016 Bedrijventeams & Beachvoetbal img 220
          Klik op de foto voor de serie

Uiteindelijk wist de Jumbo de titel van vorig jaar te prolongeren.
De uitslag van de handballers:

  1. Jumbo
  2. Koecompost
  3. Le Village
  4. Albert Heijn 2
  5. Albert Heijn 1

Na de laatste wedstrijden volgde voor zowel de voetballers als de handballers de prijsuitreiking in De Pas. Na het uitreiken van het gebak volgde De DOS’80 loterij, waarbij we nogmaals onze dank uit willen spreken naar alle Heesche sponsoren die leuke prijsjes geregeld hadden.
Helaas ging de fotograaf zonder prijs de deur uit, en wat daarna allemaal nog in De Pas gebeurd is dat zullen we nooit weten !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s