20160526 Bekkerveld 1 – HVCH 1 1-2

Verslag van kliknieuws ( http://www.kliknieuws.nl ):

Fraaie zege HVCH bij Bekkerveld, promotie lonkt nog steeds

HEERLEN| HVCH wist een knappe 1-2 zege bij Bekkerveld weg te halen en gaat daardoor verder in de strijd om promotie. Er volgt nu een tweeluik met Meerssen of Vlissingen. In Zuid Limburg bogen Roy Vissers en Bram Wonders een achterstand om.

20160526 Bekkerveld 1 - HVCH 1  1-2 img 083
          Klik op de foto voor de serie

Bekkerveld liet merken dat ze HVCH geen geweldige ploeg vonden en dat motiveerde de gasten uit Brabant die thuis met 1-0 hadden gewonnen. Toch waren de gastheren voor de pauze beter en dat resulteerde dan ook in 1-0 toen HVCH het weggaf met veel foute passes. Trainer Harry Blokhuis: “We waren te angstig, wilden van de bal af.”

Lange ballen
Na de pauze verzuimde Bekkerveld 2-0 te maken. Echt twee dotten van kansen werden gemist. Dat kwam ze duur te staan want na terugleggen van Willem Roefs was het Roy Vissers die een vrije trap tot 1-1 promoveerde. Trainer Cooky Voorn ging daarop va-banque spelen, hij wisselde twee verdedigers en bracht aanvallers. Vervolgens werd de lange bal gehanteerd maar daar lachte HVCH om. Het speelde ze eigenlijk in de kaart. Tien minuten voor tijd had Sjoerd Schobbers al 1-2 moeten maken, of af moeten leggen op Samuel Eleonora. Uiteindelijk was het Bram Wonders die in de laatste minuut een bal onderschepte en in twee pogingen HVCH in extase wist te brengen: 1-2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s