20160214 Nuenen 1 – HVCH 1 2-1

Verslag van kliknieuws ( http://www.kliknieuws.nl ):

HVCH zakt voor examen in belangrijke topper

Het was een belangrijke wedstrijd voor HVCH bij Nuenen. Bij winst zou de formatie uit Heesch concurrent Nuenen op vier punten zetten maar ondanks een 0-1 voorsprong ging HVCH alsnog onderuit: 2-1. Trainer Harry Blokhuis: “Je zag vandaag dat we nog bepaalde stappen moeten zetten. Dat is een leerproces. Teveel jongens speelden op vijftig procent van hun kunnen, dan houdt het gewoon op.”

En dat terwijl er in de eerste helft niets aan de hand was. HVCH had ook in Nuenen het beste van het spel. Blokhuis: “Ik had vooraf gezegd dat vandaag de competitie niet beslist zou worden maar dat winst op die gasten natuurlijk wel lekker zou zijn.” HVCH gaf eigenlijk niets weg maar moest toch toezien dat Nuenen een strafschop kreeg welke echter werd gemist. Even later ook een pingel voor HVCH maar Roy Vissers kreeg evenmin vanaf elf meter de bal in het doel. Vissers scoorde echter toch toen na een prima aanval over rechts de bal bij de tweede paal op zijn hoofd belandde: 0-1.

20160214 Nuenen 1 - HVCH 1  2-1 img 064        Klik op de foto voor de serie

Cruciale fouten
Na de rust werd alles anders. Eigenlijk betekende een foutje van Bram Wonders de ommekeer. De ervaren middenvelder leed balverlies waarna Nuenen dodelijk toesloeg: 1-1. De wedstrijd veranderde nu, HVCH kreeg het lastig. Blokhuis: “Zij gingen fysiek en met de lange bal spelen. Wij maakten heel veel fouten in de opbouw, we kwamen niet meer van eigen helft af. Toen zag je aankomen dat mis zou gaan.” Na een lange bal was het Willem Roefs die in duel ging met de sterke linksbuiten van Nuenen maar toen de fout maakte een sliding te maken. Hij had de bal niet en was toen weg. Er werd breed gelegd en het stond 2-1. Blokhuis: “Hij had mee moeten lopen en niet gaan liggen, dan ben je weg. Dat zijn kleine dingen die ze nog moeten leren op dit niveau. Uiteindelijk hebben we verdiend verloren op basis van de tweede helft”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s