20151213 HVCH 1 – ’t Zand 1 4-0

Verslag van kliknieuws ( http://www.kliknieuws.nl ):

HVCH begint te imponeren.

HEESCH – HVCH begint langzaam aan de kop van de ranglijst te ruiken. De mannen uit Heesch wonnen van directe concurrent SC ’t Zand met liefst 4-0 en hijgen daardoor Nuenen in de nek.
20151213 HVCH 1 - 't Zand 1  4-0 img 131
                                                  Klik op de foto voor de serie

HVCH-coach Harry Blokhuis had nu weer Lars van Lee in de basis staan ten faveure van Björn Goossens. “Ik wil iedereen de kans geven zich te ontwikkelen. We hebben veel goede spelers maar niemand steekt er echt bovenuit.” HVCH kwam op voorsprong via Stijn van de Hurk die anticipeerde op een assist van smaakmaker Samuel Eleonora: 1-0. Nog voor de pauze was het Joey Vissers die met een geweldige streep van buiten het strafschopgebied de 2-0 vastlegde.

Na de pauze wilden de gasten druk zetten, er werd aanvallend gewisseld. Heel belangrijk was daarom de snelle 3-0 van Roy Vissers die de rebound benutte na een inzet van Lars van Lee. Uiteindelijk legde Van Lee zelf tien minuten voor tijd de eindcijfers vast: 4-0. Daarna was het bingo in de kantine. Blokhuis: “Zo’n afgeladen volle kantine zie je zelden. Dan zie je wat voor een mooie vereniging HVCH is.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s