20151206 HVCH 1 – WSC 1 2-2

Verslag van kliknieuws ( http://www.kliknieuws.nl ):

HVCH knokt zich terug naar late gelijkmaker: 2-2

HEESCH – HVCH kwam snel op voorsprong tegen WSC Waalwijk maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Het had een strafschop nodig van Roy Vissers om een 1-2 achterstand ongedaan te maken. Uiteindelijk kregen beide teams nog dikke kansen op de volle winst maar was het gelijkspel eigenlijk wel terecht.

HVCH is onder Harry Blokhuis bezig aan een behoorlijk seizoen tot nu toe. Ook tegen WSC begon men weer alleraardigst. Na een mooie aanval over rechts belandde de bal via Sjoerd Schobbers op de borst bij de naar binnengekomen Samuel Eleanora die vervolgens beheerst controleerde en op dito wijze afrondde: 1-0. Een prima goal.
20151206 HVCH 1 - WSC 1  2-2 img 030
                                             Klik op de foto voor de serie

WSC was echter brutaal en zette heel hoog druk. Blokhuis: “Daar hadden we toch moeite mee. We missen dan de rust om de vrije man te zoeken en hanteren te snel de lange bal. We werken hieraan, ook dit gaat goed komen.”

Slag van rust
Net voor de pauze echter dan een domper. Na een scrimmage belandde de bal via Robertico Wall in het Heesche doel: 1-1. “Dan weet je dat de kopjes omlaag hangen in de rust. We bleven teveel in dat moment hangen”, weet Blokhuis. Na de rust sloeg WSC via Djordi Smout weer toe voor 1-2. Na een corner werd hij volledig vrijgelaten bij de tweede paal. Blokhuis: “Ondanks alle afspraken die we hierover gemaakt hadden.” De gasten kregen daarna kansen op 1-3 maar HVCH knokte zich terug in de wedstrijd. Na een fraaie individuele actie van invaller Jeffrey van Uden, eindelijk weer fit, ging de bal op de stip. Roy Vissers stapte naar voren en maakte 2-2. Daarna was er, inclusief blessuretijd, nog zeker een minuut of twaalf te spelen. Beide teams kregen nog dikke kansen, het veld lag telkens helemaal open. HVCH kreeg er een stuk of drie waarbij Eleanora en Vissers verzuimden om de trekker over te halen. Het bleef 2-2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s