Officiële opening Beachhandbaltoernooi Heesch

Wat hebben wij een sportieve burgemeester in Bernheze! Tot verrassing van de fotograaf bleek deze keer niet een van de wethouders te komen om ons Beachhandbaltoernooi officieel te openen, maar de burgemeester zelf! En ze kwam niet alleen voor een praatje, maar wilde zelf ook wel eens met zo’n beachhandbal gooien!
Na een inleiding van de voorzitter van DOS’80 Cor van Erp waarin de Beachhandbalcommisiie en de vele vrijwilligers die dit toernooi mede mogelijk maken bedankt werden werd het woord genomen door de burgemeester mevrouw Marieke Moorman. In een vertrouwelijk gesprek met Pim, 1 van de jeugdleden van DOS’80 , kreeg ze nog een aantal technische & tactische tips waar ze uiteindelijk haar voordeel mee gedaan heeft.
20150613 Beachhandbal officiële opening img 008
Klik op de foto voor de serie

Na het nemen van 5 strafworpen waarbij 1 van de keepsters van Dames 1 van DOS’80, Nicole Maas, het doel verdedigde, bleek ze 3 van de 5 strafworpen gescoord te hebben!
Een prachtige score waarmee de officiële opening beëindigd werd. Na een korte pauze werden de speelvelden weer bevolkt door de jeugd die van vele steden & dorpen naar Heesch gekomen was om uit te vechten wie er met de taarten naar huis mocht.

Mevrouw Marieke Moorman, klasse! Ik zie u zomaar in 2016 een Bernheze Bedrijventeam leiden dat op de vrijdag avond gaat strijden om de felbegeerde Bedrijvencup!

Met vriendelijke groeten,

Uw fotograaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s