NK Bedrijven Beachhandbal 2015

Wij hadden medelijden met Pinkpop… In Heesch heerlijk weer, bewolkt, wellicht wat te warm om te handballen. Hierom was een verkoelend licht regenbuitje bijzonder welkom! Je werd er niet echt nat van, maar het verfriste wel de buitenkant. Voor de binnenkant werd door de verschillende deelnemers zelf gezorgd, en dat was nodig ook met deze temperaturen.
Tijdens deze eerste avond werd er op een sportieve manier gestreden om de bedrijvencup. Er was onder andere de Heesche supermarkt oorlog tussen AH en Jumbo die uitgevochten werd op het Heesche strand op de Misse. Uiteindelijk werd deze strijd in het voordeel van de gelen beslecht…
De volledige uitslag van deze eerste avond:
1 Jumbo
2 Pannenkoekenhuis 2
3 Albert Heijn 1
4 Your Tablet
5 Albert Heijn 2
6 Olympia
7 Scouting 2
8 Scouting 1
9 Pannenkoekenhuis 1

De nieuwe Jumbo in Heesch is er dus met de hoofdprijs vandoor gegaan dit jaar, beker en taart!
Proficiat aan allen, een mooi sportief begin waarbij ook de scheidsrechters er even rustig in konden komen. De als altijd aanwezige EHBO had weinig werk, dus al met al een geslaagd begin!

20150612 Bedrijventeams img 001
Klik op de foto voor de serie

Na de uitslag werd er in De Pas de uitslag van de loterij gepresenteerd waarbij weer vele deelnemers er met een leuk extra prijsje vandoor gingen. De meeste prijswinnaars staan op de foto, behalve de fotograaf. Die had ook gewonnen,, waarbij verschillende aanwezigen zeer nieuwsgierig waren wat hij nou gewonnen had. Wat ik in ieder geval kan zeggen is dat het van de winkel 5384 afkwam, hartelijk dank daarvoor!!

Met vriendelijke groeten,

Uw fotograaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s