Beachhandbal toernooi 2015 in Heesch!

Na een lange voorbereidingstijd is nu eindelijk weer het uur u aangebroken. Het zand is op donderdag 11 juni gebracht en geëgaliseerd. Door andere verplichtingen van de fotograaf kon hij daarbij helaas niet aanwezig zijn. Gelukkig bleek de leader of the commissie, Sjoerd Mangnus, de taak overgenomen te hebben en verschenen de eerste foto’s op internet.
Inmiddels is er vandaag hard gewerkt in de hitte. Netten aangebracht, velden uitgezet, reclame uitingen aangebracht, etcetc, en het lijkt erop dat we 1830 uur als deadline gaan halen!
Onze sponsors zijn voor ons van bijzonder groot belang. Daarom een welgemeend “bedankt” naar alle sponsoren die dit toernooi ook dit jaar mogelijk gemaakt hebben door welke ondersteuning dan ook!
20150612 Opbouw img 020
Klik op de foto voor de serie

Daarnaast een woord van dank richting de DOS vrijwilligers die de afgelopen dagen al in touw geweest zijn om voor alle spelers dit toernooi weer te laten slagen. Ik ga ervan uit dat we weer een mooi Brabants feestje kunnen bouwen dit weekend!

Vanavond beginnen we met de bedrijven competitie, en naast het handbal wordt er ook van het zand gebruik gemaakt door de hockeyers van Mixed Hockey Club Heesch.

We hopen dat we het droog kunne houden alhoewel er volgende weerverwachting wel een verkoelend drupje zou kunnen gaan vallen.
Voor de teams die minder bekend zijn in Heesch nog even de opmerking dat het centrum van ons dorp momenteel verbouwd wordt. Hierdoor zijn een aantal wegen afgesloten en is het wellicht iets meer zoeken naar de juiste locatie, ook doordat de markante fontein momenteel moeilijk of niet terug te vinden zal zijn door de werkzaamheden (volgend jaar wel weer verwacht ik!)
Aan allen veel plezier gewenst de komende dagen, maak er wat moois van!

Met vriendelijke groeten,

Uw fotograaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s