HVCH zet EFC aan de kant

Verslag van http://www.kliknieuws.nl

HEESCH – HVCH lijkt ook volgend seizoen uit te gaan komen in de eerste klasse. Door de 3-1 overwinning op EFC hebben de Heeschenaren goede papieren op handhaving.

In het eerste kwartier leek niets erop dat EFC in Heesch op voorsprong zou komen. Rik Korsten kreeg namelijk namens de thuisploeg een grote kans, maar de Nulander kwam niet tot scoren. Tegen de verhouding in stond er na zeventien minuten echter een 0-1 stand op het bord. Doelman Rob van Erp duwde een tegenstander tegen het gras en was vervolgens kansloos op de penalty van Rob Verstappen. HVCH was even van slag, maar creërde in de rest van de eerste helft drie goede kansen. Eentje daarvan ging erin. Freek van van Eembergen draaide soepel weg van zijn tegenstander en zijn voorzet werd goed ingekopt door Rik Korsten.

20150301 HVCH 1 - EFC 1  3-1  img075
Klik op de foto voor de serie.

Gouden wissel
HVCH-trainer William van Overbeek bracht in de tweede helft Tom Hekerman in. De snelle spits scoorde al direct na een minuut. Van Eembergen trof met een schot de paal, waarna Hekerman wel raak schoot. Het bleef ondanks de 2-1 voorsprong een rommelige wedstrijd. Slechts spaarzaam zagen de toeschouwers een vloeiende aanval. EFC bleef loeren op een kansje en Verstappen was met een kopbal heel dicht bij de gelijkmaker. HVCH kreeg meer kansen en gooide het duel ook in het slot. Willem Roefs was de maker en wederom Van Eembergen stond aan de basis van een goal met voorbereidend werk op de man van de assist: Tom Hekerman. Volgende week komt DESO op bezoek in Heesch.

De stand:
2015-03-02 23_05_58-Voetbal.nl _ amateurvoetbal senioren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s